In This Series
unbeatable0001jpg

Film

Unbeatable
June 12, 2014
7:30 pm9:30 pm

Dir. Dante Lam (2013, 122 min.).

unbeatable0001jpg

Film

Unbeatable
June 13, 2014
5:00 pm7:00 pm

Dir. Dante Lam (2013, 122 min.).

bendsflora_laudir3web0001jpg

Film

Bends
June 13, 2014
7:30 pm9:00 pm

Dir. Flora Lau (2013, 90 min.).

bendsflora_laudir3web0001jpg

Film

Bends
June 14, 2014
10:30 am12:00 pm

Dir. Flora Lau (2013, 90 min.).

sometimesnaive0001jpg

Film

Sometimes Naive
June 14, 2014
12:30 pm1:45 pm

Dir. Jacky Gan and Tracy Choi (2013, 63 min.).

sometimesnaive0001jpg

Film

Sometimes Naive
June 15, 2014
10:30 am11:45 am

Dir. Jacky Gan and Tracy Choi (2013, 63 min.).

blinddetectivebadge_00001jpg

Film

Blind Detective
June 15, 2014
12:30 pm2:40 pm

Dir. Johnnie To (2013, 130 min.).

boundless0001jpg

Film

Boundless
June 15, 2014
3:15 pm4:50 pm

Dir. Ferris Lin (2013, 95 min.).

blinddetectivebadge_00001jpg

Film

Blind Detective
June 18, 2014
4:30 pm6:40 pm

Dir. Johnnie To (2013, 130 min.).

boundless0001jpg

Film

Boundless
June 19, 2014
3:00 pm4:35 pm

Dir. Ferris Lin (2013, 95 min.).

complicated_story0001jpg

Film

A Complicated Story
June 19, 2014
7:30 pm9:15 pm

Dir. Kiwi Chow (2013, 107 min.).

complicated_story0001jpg

Film

A Complicated Story
June 22, 2014
12:30 pm2:15 pm

Dir. Kiwi Chow (2013, 107 min.).


Sponsors

The Ruth and Carl J. Shapiro Film Program at the Museum of Fine Arts, Boston, is funded by the Carl and Ruth Shapiro Family Foundation.

Film at the MFA is sponsored by Bank of America.

Supporting sponsorship from Hong Kong Economic & Trade Office in New York.